Vendégkönyv

Vendégkönyv

 

Kedves ifjú házasok!

Ha meg voltatok elégedve a munkámmal, akkor kérlek írjatok pár sort ebbe a vendégkönyvbe. Ha a facebookon fent vagy, akkor légy szíves nyomj egy LIKE-ot a BesseVideo oldalra! A Google-ön is megtalálható vagyok a BESSE Digital Kft. vélemények oldalon.
Nagyon szépen köszönöm!

Üdvözlettel:

Besse Sándor – Esküvői videós, olcsón jót és szépet!

 

 

 

21 thoughts on “Vendégkönyv

 1. neszike

  Nagyon szépen köszönöm azt a fantasztikus érzést, amit a Dorina és Andris esküvőjének megnézése közben éreztem. Kezdve rögtön az emlékezés résszel, ahol a gyerekkori képeket gyűjtötted csokorba, aztán pedig a készülődésük és a fényképezkedés, nem beszélve a többiről. Összeszedet, igényes, minőségi profi munka! Mindenkinek csak ajánlani tudom, nem fog csalodni az biztos!! További jo munkát kívánok: Ildiko

 2. Monesz

  Kedves Sándor,
  Úgy gondolom, jó érzékkel sikerült kiválasztanunk Téged a sok-sok esküvői videós közül, hiszen egy nagyszerű embert és egy profi szolgáltatást nyújtó videóst sikerült találnunk, megismernünk. Egy igen szokatlan kéréssel kerestünk meg és azért is döntöttünk melletted, mert rugalmas voltál és hajlandó voltál ezt a szokatlan „igényt” teljesíteni.
  Azonban el kell mondjuk: nem csak azt nyújtottad nekünk, amit kértünk…hanem MÉG SOKKAL, DE SOKKAL TÖBBET, amire nem is gondoltunk: egy igényes, profi videót kaptunk ajándékba. Maximálisan segítőkész, türelmes és rugalmas voltál mind a megbeszélések és a videózás folyamán, amit újfent nagyon köszönünk. Mindemellet az összeállított videó maximálisan „élvezhetően” nézhető, a zenei aláfestések nagyon klasszak, még 1x: kreatív, profi munka 🙂 Teljes mértékben többet kaptunk Tőled, mint amit mi egyáltalán elvártunk. ezt nagyon köszönjük!

  Nagyon örültünk, hogy Téged választottunk és nagy szeretettel fogunk másoknak is ajánlani. További sikeres munkát és még nagyon sok klassz esküvői vagy egyéb videózást kívánunk a jövőben!
  üdv,
  Mónika és Péter, Szigetmonostor)

 3. Besse_Sandor

  Kedves Mónika,
  köszönöm szépen a jókívánságokat! Örülök, hogy megismerhettelek Titeket, munka közben is nagyon jól éreztem magamat. Próbáltam maximálisan megfelelni, és a munkámat pontosan végezni. 🙂 Örülök, hogy szép és maradandót tudtam átadni nektek! Üdvözlettel: Besse Sándor

 4. Szöllősi Péter

  Kedves Sándor!

  Nagyon pozitív benyomást tett ránk személyiséged és szakmai tudásod!
  Szuper felvételeket készítettél az esküvőnkről! Külön köszönet a gondosan összeállított lemezekért, képekért, borítókért stb. Ha a fotósunk fele olyan lelkiismeretes lett volna mint Te, semmi gondunk nem lenne…
  Örömmel fogunk ajánlani másoknak is!

  Ezúton is gratulálunk gyönyörű kislányodhoz Zsófihoz, kívánjuk, hogy sok időt tudj vele is boldogan eltölteni a „videós” munkáid mellett!

  Üdvözlettel:
  Réka és Péter

 5. Besse_Sandor

  Kedves Péter!

  Köszönöm szépen, nagyon igyekeztem, hogy maradandó videót adhassak át!
  Nagy öröm volt számomra, hogy megismerhettelek Benneteket. Béla vőfélynek is köszönöm, hogy profin levezényelte az egész esküvőt.
  Ti is vigyázzatok magatok, remélem még fogunk találkozni!

  Üdvözlettel:
  Besse Sándor

 6. Jávor-Stóhl Anikó és Jávor Tamás

  Kedves Sándor!

  Mi is minden szempontból csatlakoznánk az előttünk „szólókhoz”. Az esküvőnk előtt mi is több videóssal beszéltünk, sok anyagot megnéztünk mások esküvőiről, de immár teljes biztonsággal mondhatom, hogy a Te munkád kiemelkedik a többiek által készített anyagok közül. A kiváló kép-, -és ami számunkra nagyon fontos volt-, remek hangminőség lenyűgözött minket és családtagjainkat is. Nagyon jó érzékkel lett összeállítva a vágott anyag is, többször visszanéztük mióta megkaptuk, mert pontosan visszaadja azt a hangulatot, melyet átéltünk. Mindenkinek csak ajánlani tudunk, és fogunk is.
  A munka minőségén kívül mi is egy kedves, segítőkész, és rugalmas embert ismertünk meg benned. Ezúton is kívánunk Neked és kedves Családodnak minden jót, a munkáidhoz pedig kellő kitartást.

  Üdv!

  Anikó és Tamás

 7. Besse Sándor

  Kedves Anikó és Tamás!

  Nagyon örülök, hogy megismerhettelek Benneteket, nagyon jól éreztem magamat a lagzitokon. Köszönöm szépen a dicséreteket, nagyon igyekeztem. Örülök, hogy szépet és maradandót tudtam átadni nektek!
  Üdvözlettel: Besse Sándor

 8. Zsanett & Gyula

  Nagyon köszönjük a profin összeállított videókat, és a precizitást.
  Az esküvőn és a lagzin is „észrevehetetlen” voltál, mégis minden fontos eseményt megörökítettél.
  A vágóképek is nagyon szépek, ötletesek voltak.
  Profi munkát kaptunk kézhez.
  További jó munkát kívánunk!

  Zsanett & Gyula

 9. Besse Sándor

  Kedves Zsanett és Gyula!

  Köszönöm szépen, nagyon igyekeztem, hogy maradandó videót adhassak át! Örülök, hogy megismerhettelek Benneteket, nagyon jól éreztem magamat a lagzitokon.

  Üdvözlettel:
  Besse Sándor

 10. Csömöriné N Katalin

  Kedves Sanyi!

  Elsőként a türelmedet köszönjük, mert sokat kellett az időpontokat változtatni
  a szervezés idején.
  Az ember élete legfontosabb eseményét bízza egy, akkor még idegen számára.Azért téged választunk, mert a megelőző munkáid elnyerték a tetszésünket.Nem csalódtam!Még most is melegséggel tölti el a szívem, ha a videónkra gondolok..Csodálatosan vissza adja az események forgatagát,hangulatát.
  A munkád magáért beszél,tökéletes!
  Segítőkészséged átlendített a lámpalázas időszakon::)
  Az összefoglaló legszebb pillanatait szépen össze szedted.Nagyon tiszta a kép és jó a hang minőség.
  Nagyon köszönjük a profi és aprólékos munkád és a sok energiád, amit bele fektettél.
  Kati ás András 2011.08.11-12

 11. Besse Sándor

  Kedves Kati és András!

  Köszönöm szépen, próbáltam a legjobb tudásom szerint összeállítani a videótokat. Örülök, hogy tetszik nektek. Nagyon jól éreztem magamat az esküvőtökön, köszönöm én is, hogy megismerhettelek Benneteket. Így utólag is sok boldogságot kívánok, vigyázzatok magatokra, egymásra.

  Üdv.
  Besse Sándor

 12. Julcsi és Ákos

  Kedves Sanyó!

  Nagyon szépen köszönjük Neked ezt a csodálatos emléket! Ma is Téged választanánk esküvői videósunknak, mert könnyű, és jó volt Veled együttműködni, a végeredmény pedig profi lett! Örülünk, hogy Rád találtunk, és minden ismerősünknek ajánlani fogunk! További sok sikert kívánunk Neked! 🙂

  Julcsi és Ákos

 13. Besse Sándor

  Kedves Julcsi és Ákos!

  Köszönöm szépen, hogy együtt lehettem veletek életetek legszebb napján, és annak külön örülök, hogy amikor végignézitek a kisfilmeket, a szép emlékeket újra átélhetitek. Vigyázzatok magatokra és egymásra. És köszönöm, hogy írtatok a vendégkönyvembe!

  Üdv.
  Sanyó

 14. Fehér-Szabó Barbara

  Majdnem egy év telt el az esküvő óta, de még mindig nagy örömmel és meghatódva nézzük végig Sándor által készített vidókat. Nagyszerű minőségben, minden apró, fontosabb részletet megörökítve, lelkiismeretesen kreált felvételek ezek. Csak ajánlani tudom, hiszen a nagy nap előtt mindent részletekbe menően megbeszéltünk, ami teljesült is. Árban messzemenően a legolcsóbb, de mégis szakmailag és emberileg kimagasló! Számunkra ez nagyon sokat jelentett! Mégegyszer köszönjük!!! Barbi és Szabi

 15. Besse Sándor

  Kedves Barbi és Szabi!

  Örülök, hogy a videómmal örömöt tudtam Nektek szerezni. Nagyon igyekeztem. 🙂 Köszönöm, hogy a nagy napotokon engem kértetek fel, nagyon jól éreztem magamat.
  Vigyázzatok magatokra, üdv.
  Besse Sándor

 16. Szepesi Dora

  Szia Sanyi!

  Sajnos az eskuvonk folyaman eleg nehez volt megbizhato szolgaltatokat talani, ezert is gondoltam, hogy megirom, szeretnenk megkoszonni a munkadat es a videot, nagyon jo lett, a borito is jol sikerult. Az egesz csaladnak tetszett es persze nekunk is.
  Koszonjuk megegyszer, nagyon elegedettek vagyunk, ajanlani fogunk masnak is! 🙂
  Minden jot es jo hetveget!
  Dori es Lori

 17. Besse Sándor

  Szia Dóri!

  Köszönöm szépen a dicsérő szavakat. Igyekeztem olyan videót készíteni, ami visszaadja az esküvőtök bulizós, fiatalos hangulatát. Örülök, hogy megismerhettelek benneteket, minden szépen és jót kívánok!

  Üdv.
  Sanyi

 18. Éva és Tamás

  Kedves Sanyi!

  Fontos volt számunkra, hogy elérhető áron, mégis minőségi munkát végző szakembert találjunk esküvőnk megörökítéséhez. Nagyon tetszett, hogy különböző csomagjaid vannak, és ez által ki tudtuk választani a legegyszerűbbet, de számunkra még is a legmegfelelőbbet. Tökéletesen rögzítettél mindent, minden fontos esemény megörökítésre került szuper jó minőségben. Rugalmasan kezelted az érkezés, távozás időpontját, nem ragaszkodtál mereven semmihez, az igényeinket tartottad szem előtt, ami ilyen esetben nagyon fontos. Köszönjük a kedvességedet és a profi munkádat! Biztosan ajánlani fogunk másoknak is! További sok sikert kívánunk!

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .